Duurzame warmtepompboilers

Als u goedkoop water wilt verwarmen is het aan te raden om te investeren in een warmtepompboiler. In Lokeren en omstreken kunt u daarvoor een beroep doen op Danny Jacob. Hij heeft al 35 jaar ervaring in het plaatsen van dergelijke apparatuur.

Warm water met hernieuwbare energie

Een warmtepompboiler onttrekt de warmte uit de binnen- of buitenlucht om u te voorzien van warm stromend water. We nemen even de berging of stookplaats als voorbeeld. Dat zijn ruimtes die veelal passief verwarmd worden door de verschillende toestellen die daar staan. Denk maar aan de verwarmingsketel, de wasmachine, de droogkast of de diepvriezer. Dankzij een vernuftig systeem haalt de warmtepompboiler 70% van de energie die nodig is voor de waterverwarming uit die binnenlucht. Dergelijke ruimtes zijn dan ook ideaal voor een warmtepompboiler. Uiteraard bestaan er ook systemen die de warmtepompboiler toelaten om warmte uit de buitenlucht te halen. In beide systemen slaat de warmtepompboiler alle warmte op in het boilervat en voorziet het uw ganse woning van warm water.

Voordelige prijs

Een warmtepompboiler heeft een uitstekend rendement: u bespaart er zeer veel energiekosten mee. Daarbovenop is de aankoopkost niet duur en is het toestel heel gemakkelijk te installeren. De boiler moet alleen aangesloten worden op de waterleiding en het elektriciteitsnet. Daardoor valt de installatiekost heel goed mee.

Bijkomend voordeel: de warmtepompboilers van Stiebel Eltron, het merk waar Danny Jacob altijd mee werkt, hebben een zeer mooi design. Bovendien zijn het ook heel stille boilers zodat u ze werkelijk overal in uw huis kunt plaatsen.

Contact

Voor verdere informatie of vragen kunt u steeds contact opnemen met deze installateur van warmtepompboilers uit Lokeren.