De voordelen van bodem-water-warmtepompen

U overweegt om een bodem-water-warmtepomp in Lokeren of elders in Vlaanderen te installeren? Maar u bent nog in twijfel. Overloop dan zeker eens alle voordelen die warmtepompen bieden. Danny Jacob installeert al meer dan 35 jaar verschillende soorten warmtepompen en hij is overtuigd van zijn product.

Milieuvriendelijk

Warmtepompen dragen bij tot een goede ecobalans. Ze zorgen ervoor dat u uw huis verwarmt met hernieuwbare energie. En dat kan tellen in deze tijden. Fossiele energiebronnen zoals aardgas en stookolie zijn schaarse goederen en verliezen steeds meer aan belang op de energiemarkt. Warmtepompen onttrekken de warmte uit de bodem, lucht of water en zijn dus een milieuvriendelijke manier van warmteproductie.

Lage kosten

Die milieuvriendelijke manier van verwarmen brengt nog een extra voordeel met zich mee. Het zorgt ervoor dat de verwarmingskosten veel lager liggen. Warmtepompen verbruiken bijvoorbeeld driekwart minder energie dan een stookketel. Dat kan tellen. Daarbij zijn warmtepompen zeer onderhoudsvriendelijk en hebben ze een heel lange levensduur.

Stil

Warmtepompen zijn ontworpen om stil te zijn. U en uw buren zullen nooit last hebben van te veel geluid, of de warmtepomp nu binnen of buiten staat.

Koeling

Sommige warmtepompen verschaffen uw woning in de zomermaanden ook koeling. Zo hoeft u geen extra geld te spenderen voor de aanschaffing van een airconditioning. Informeer gerust naar welke types deze functie hebben.

 

DOCUMENTATIE

BVBA Danny Jacob - Bodem-water-warmtepompen BVBA Danny Jacob - Lucht-water-warmtepompen 2017 Warmtepompboilers warmwaterwarmtepompen BVBA Danny Jacob - artikelContact opnemen

Als u geïnteresseerd bent om een bodem-water-warmtepomp in Lokeren of omstreken te installeren kunt u steeds een afspraak maken.