Voor een goede aansluiting van de afgiftesystemen met warmtepomp

Als u iemand nodig heeft om uw afgiftesystemen in Lokeren te installeren en professioneel aan te sluiten aan uw warmtepomp dan moet u te rade gaan bij Danny Jacob. Het afgiftesysteem is, net als de bron en de opwekking, een cruciaal onderdeel in het efficiënt verwarmen. Zo is het rendement van de warmtepomp onder meer afhankelijk van het afgiftesysteem. Er zijn verschillende afgiftesystemen beschikbaar.

Vloerverwarming

Vloerverwarming is het meest gebruikte systeem, omdat u hierbij het hoogste rendement bekomt. Danny Jacob helpt u om de warmtepomp veilig en efficiënt aan te sluiten aan de vloerverwarming. Hij gebruikt de merken Begetube en Alpex. Let wel: de vloerverwarming zelf wordt niet geplaatst door Danny Jacob. Dat is de taak van de klant of de bouwheer. Danny komt wel een halve dag helpen om hen bij te staan en ervoor te zorgen dat de warmtepomp goed wordt aangesloten.

Wandverwarming

Vloerverwarming is niet steeds een optie. In sommige gevallen kan wandverwarming een betere oplossing bieden. Wandverwarming heeft als voordeel dat het systeem veel sneller reageert dan bij vloerverwarming. Ook hier vertrouwt hij op de merken Begetube en Alpex.

Ventiloconvectoren

Een andere optie als vloerverwarming niet mogelijk is, zijn ventiloconvectoren. Die convectoren hebben aan de onderkant kleine ventilatoren die een gelijkmatige en efficiënte warmteafgifte garanderen. Het merk dat hij gebruikt, Thonon, kan zowel verwarmen als koelen.

Laagtemperatuurradiatoren

Voor de laagtemperatuurradiatoren heeft Danny geen specifieke voorkeur van merk. Dat is volledig de keuze van de klant.

Maak een afspraak

U kunt steeds een afspraak maken met Danny Jacob om uw afgiftesystemen in Lokeren of omstreken te komen installeren. Als u vragen heeft over de materie, dan mag u gerust contact opnemen.