Startpagina

Koel-Vriesinstallatie

Koelkamers

ISO panelen zijn ISOCAB sandwichpanelen, bestaande uit twee bekledingsplaten waartussen onder hoge druk polyurethaan hardschuim geschuimd is. Alle panelen hebben op de zijkant een dubbele tand-groefverbinding, zodat een vlakke montage bekomen wordt, bij de ISO 6 panelen is één enkele onderbroken tand-groef verbinding aangebracht.

Minstens om de 600 mm is een kunststofpaneelsluiting voorzien, die toelaat twee panelen stevig en hermetisch aan elkaar of aan een hoekstuk te verbinden, waardoor een stevig, stabiel en vormvast geheel ontstaat.

Het ISOCAB sluitsysteem verbindt met een draai- en trekbeweging de panelen tweemaal aan elkaar en het wordt langs de binnenzijde van de kamer bediend met een M10 zeskant steeksleutel. Het geheel blijft altijd demonteerbaar. De bekledingsplaten zijn aan de rand omgeplooide en voorzien van een verouderingsbestendig en geslotencellen witte dichtingsband, die samendrukbaar is en zorgt voor de perfekte hermetische afdichting tussen de panelen.

Isocab coldroomIsobar

Het ISOBAR prefab paneel maakt een snelle modulaire bouw mogelijk en past zich in verschillende omstandigheden bijzonder aan. De gebreveteerde haak-as verbinding tussen de panelen is een waarborg voor dichtheid en snelle opbouw van de cellen. De cellen worden als modulaire elementen aangeleverd en staan in een zeer korte tijd op de werf samengebouwd. Wand- vloer- en plafondpanelen, deuren en zelfs compacte koelunits staan borg voor een perfekte en snelle afwerking.